Business Process Optimization

În ofertele noastre de optimizare a proceselor de afaceri utilizăm experiența, instrumentele și metodele noastre pentru a vă permite să îmbunătățiți proiectarea și gestionarea proceselor cheie în afaceri.

Oferta noastra Business Process vă permite să vă optimizați procesele de business și IT pentru a crește viteza și fiabilitatea execuției și pentru a reduce costurile, ratele de eroare, nereușita necesităților clienților. Utilizăm o abordare și un set de instrumente personalizate pentru fiecare client, acordăm o atenție deosebită instruirii și acordării posibilității angajaților clienților de a asigura rezultate sigure și de a stabili un set de conștientizare continuă.

Business Process are două puncte focale principale:

Proiectarea proceselor și eficientizarea: prin combinarea experienței noastre în cadrul de procese de afaceri, cele mai bune practici și procesarea digitalizării, sprijinim clienții noștri în implementarea unor procese extrem de eficiente, eficientizate pentru activitățile de zi cu zi. Aceasta implică simplificarea procesului, armonizarea, automatizarea și optimizarea interfeței de lucru și de management.
Automatizarea proceselor și monitorizarea performanței: îi ajutăm pe clienți să stabilească mecanisme pentru monitorizarea și controlul periodic al performanței procesului. Controlul proceselor permite clienților noștri să determine deviațiile în ceea ce privește furnizarea nivelurilor de servicii așteptate într-un stadiu incipient, aplicarea contramăsurilor și îmbunătățirea continuă a serviciilor furnizate.

Oferta Business Process Management are două puncte focale:

Procesarea și optimizarea arhitecturii de proces: vă ajutăm să aplicați o abordare portofolială a proceselor de afaceri, concentrându-vă asupra proceselor și serviciilor care sunt esențiale pentru activitatea de bază. Lucrăm împreună cu dvs. pentru a dezvolta și optimiza peisajul procesului, pentru a proiecta și implementa clasificarea proceselor și definirea proceselor și serviciilor.
Organizarea și guvernanța proceselor: vă permitem să stabiliți rolurile și responsabilitățile legate de managementul proceselor într-un mod care să permită o integrare lină cu organizarea liniei. Controlul organizațional este asigurat de structuri de guvernare robuste și alinierea la modelul de operare al afacerii și la obiectivele strategice de afaceri.